Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of microwave-assisted and hot-air-drying method on the physicochemical properties and eating quality of rice bran noodles
 
 
Titel: Comparison of microwave-assisted and hot-air-drying method on the physicochemical properties and eating quality of rice bran noodles
Auteur: Huang, Ping-Hsiu
Cheng, Yu-Tsung
Lu, Wen-Chien
Chiu, I-Yu
Wang, Chiun-Chung R.
Li, Po- Hsien
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland