Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Biotransformation of important soymilk off-flavor components during lactic acid bacteria fermentation: screening and quantitative analysis of volatile organic compounds
 
 
Titel: Biotransformation of important soymilk off-flavor components during lactic acid bacteria fermentation: screening and quantitative analysis of volatile organic compounds
Auteur: Yu, Gaiwen
Zhang, Caimeng
Li, Xingfei
Kong, Xiangzhen
Chen, Yeming
Hua, Yufei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland