Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 433 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Volatile flavor and digestion behavior of peanut protein-based patties: Role of lipid type and oil phase incorporation method
 
 
Titel: Volatile flavor and digestion behavior of peanut protein-based patties: Role of lipid type and oil phase incorporation method
Auteur: Chen, Ying
Zhang, Lin
Wang, Weifei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 433 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland