Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 430 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Valorisation of saffron floral by-products through fermentation: a focus on the antimicrobial activity
 
 
Titel: Valorisation of saffron floral by-products through fermentation: a focus on the antimicrobial activity
Auteur: Figuccia, Sonia
Ricci, Annalisa
Bresciani, Letizia
Mena, Pedro
Del Rio, Daniele
Frutos, Maria Jose
Bernini, Valentina
Lazzi, Camilla
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 430 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland