Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 417 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonic extraction of protein from whole navy bean flour: A comparative study on structure, functionality and amino acid profile
 
 
Titel: Ultrasonic extraction of protein from whole navy bean flour: A comparative study on structure, functionality and amino acid profile
Auteur: Khan, Md Junaeid
Chaudhary, Sindhu
Ali, Amanat
Manickavasagan, Annamalai
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 417 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland