Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 405 van 436 gevonden artikelen
 
 
  The preservation effect of curcumin-containing emulsion on the freshness of crisp grass carp during refrigerated storage
 
 
Titel: The preservation effect of curcumin-containing emulsion on the freshness of crisp grass carp during refrigerated storage
Auteur: Zhao, Chengang
Ai, Chao
Wang, Ruobing
Luo, Xuanlin
Teng, Hui
Chen, Lei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 405 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland