Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 391 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Taste and microorganism characteristics of Pixian Doubanjiang and the correlation between microbial communities and taste formation
 
 
Titel: Taste and microorganism characteristics of Pixian Doubanjiang and the correlation between microbial communities and taste formation
Auteur: Que, Zhiluo
Ao, Ling
Zhou, Rongqing
Yang, Jianping
Zeng, Shan
Shen, Xiaojuan
Shen, Caihong
Zhang, Suyi
Wu, Chongde
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 391 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland