Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Aromatic composition and sensory characteristics of passion fruit wine fermented by different indigenous non-Saccharomyces yeast strains
 
 
Titel: Aromatic composition and sensory characteristics of passion fruit wine fermented by different indigenous non-Saccharomyces yeast strains
Auteur: Zhang, Yiwei
Xiong, Xiaoyue
Li, Yuanlin
Huang, Yongguang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland