Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 370 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Species identification in meat products using quantitative and qualitative PCR techniques, with emphasis on chicken detection
 
 
Titel: Species identification in meat products using quantitative and qualitative PCR techniques, with emphasis on chicken detection
Auteur: Sarlak, Zahra
Rezvani, Nayebali
Parandi, Ehsan
Karami, Nasrin
Azizi-Lalabadi, Maryam
Rouhi, Milad
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 370 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland