Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 436 gevonden artikelen
 
 
  An emulsion gel made by waxy maize starch hydrogel incorporated with tea polyphenols/exopolysaccharides: Structure and stability properties, antioxidant and delivery function
 
 
Titel: An emulsion gel made by waxy maize starch hydrogel incorporated with tea polyphenols/exopolysaccharides: Structure and stability properties, antioxidant and delivery function
Auteur: Duan, Cuicui
Hu, Shunan
Wang, Ran
Wu, Cheng
Zhang, Yi
Ma, Lin
Ma, Fumin
Li, Xiaolei
Li, Dan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland