Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 154 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Elucidating fermentation characteristics, key volatile compounds, and safety evaluations of whey permeate-derived alcoholic beverages
 
 
Titel: Elucidating fermentation characteristics, key volatile compounds, and safety evaluations of whey permeate-derived alcoholic beverages
Auteur: Gantumur, Munkh-Amgalan
Sukhbaatar, Narantuya
Bilawal, Akhunzada
Gankhuyag, Javzan
Gao, Chenzhe
Enkhtuya, Enkhtsetseg
Jiang, Zhanmei
Jiang, Juquan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 154 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland