Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 148 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the mixed fermentation of apples and yeast on the sensory evaluation, physicochemical composition and flavor of coffee beans
 
 
Titel: Effects of the mixed fermentation of apples and yeast on the sensory evaluation, physicochemical composition and flavor of coffee beans
Auteur: He, Zejuan
Cao, Liangjun
Zhao, Linfen
Zhou, Yong
Gong, Jiashun
Zhu, Chao
Tan, Chao
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 148 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland