Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 143 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Lactobacillus fermentation on the composition, existing forms, digestive characteristics, and antioxidant activity of polyphenols in three kinds of bean milk
 
 
Titel: Effects of Lactobacillus fermentation on the composition, existing forms, digestive characteristics, and antioxidant activity of polyphenols in three kinds of bean milk
Auteur: Zhang, Zheng
Wang, Jing-Li
Hao, Yun-Peng
Meng, Yue
Meng, Jun
Chen, Jia-Hui
Ding, Chang-He
Xi, Jun
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 143 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland