Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 140 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different fermentation temperatures and salt concentrations on the physicochemical properties, quality, safety, bacterial composition of northeastern sauerkraut
 
 
Titel: Effects of different fermentation temperatures and salt concentrations on the physicochemical properties, quality, safety, bacterial composition of northeastern sauerkraut
Auteur: Liu, Xin
Wang, Jiawang
Lu, Jiasheng
Sui, Yumeng
Kong, Baohua
Liu, Haotian
Wang, Hui
Chen, Qian
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 140 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland