Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 131 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Effect of mixed fermentation with L. paracasei SMN-LBK and L. reuteri LBK on the taste formation of Kazak cheese based on metabolomics
 
 
Titel: Effect of mixed fermentation with L. paracasei SMN-LBK and L. reuteri LBK on the taste formation of Kazak cheese based on metabolomics
Auteur: Shen, Yuechenfei
Wang, Jiancheng
Shen, Jie
Kang, Ning
Chai, Yiwei
Gao, Yu
Fan, Zhexin
Fang, Zhifeng
Li, Baokun
Yang, Bo
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 131 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland