Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Pickering emulsion gel based on WPI/SPI composite protein-sodium alginate: Encapsulation of nervonic acid and its application in processed cheese
 
 
Titel: Pickering emulsion gel based on WPI/SPI composite protein-sodium alginate: Encapsulation of nervonic acid and its application in processed cheese
Auteur: Sun, Aidi
Dong, Wenming
Li, Ting
Zhang, Lu
Huang, Aixiang
Wang, Xuefeng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 67 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland