Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Improved nutritional composition and flavor of mung bean yogurt through fermentation with Lactiplantibacillus plantarum SF28
 
 
Titel: Improved nutritional composition and flavor of mung bean yogurt through fermentation with Lactiplantibacillus plantarum SF28
Auteur: Sun, Zhiwei
Liu, Liping
Li, Ruiguo
Zhao, Xiangying
Liu, Jianjun
Zhang, Jiaxiang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 67 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland