Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Fermented corn germ flour with Saccharomyces cerevisiae: Physicochemical and technological characteristics as a function of yeast concentration and incubation temperature
 
 
Titel: Fermented corn germ flour with Saccharomyces cerevisiae: Physicochemical and technological characteristics as a function of yeast concentration and incubation temperature
Auteur: Magalhães, Gabriella Leite
Coutinho, Gabriela Silva Mendes
Couto, Larissa Silva
Cabral, Greicy Hellen Ferreira
Gonçalves, Marcella Elyza Teodoro
Caliari, Márcio
Soares Júnior, Manoel Soares
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 65 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland