Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of farinographic characteristics of rice dough and rice bread quality with combined chemical and enzymatic approaches
 
 
Titel: Enhancement of farinographic characteristics of rice dough and rice bread quality with combined chemical and enzymatic approaches
Auteur: Zhang, Huining
Yang, Wanshan
Jiang, Yuhan
Li, Haoyu
Yang, Menglu
Wang, Zhiqi
Wang, Bing
Liu, Linlin
Fan, Hongchen
Chen, Fenglian
Liu, Ying
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 65 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland