Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Lactobacillus plantarum NCU1546 fermentation on active components, in vitro uric acid lowering activity and flavor of Lilium
 
 
Titel: Effects of Lactobacillus plantarum NCU1546 fermentation on active components, in vitro uric acid lowering activity and flavor of Lilium
Auteur: Yin, Xin
Huang, Siyun
Xiong, Tao
Peng, Fei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 65 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland