Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of nutritional and technological features of a cereal-based traditional product: The case of Apulian Taralli
 
 
Titel: Assessment of nutritional and technological features of a cereal-based traditional product: The case of Apulian Taralli
Auteur: Gatta, Barbara la
Rutigliano, Mariacinzia
Dilucia, Flavia
Liberatore, Maria Teresa
Fragasso, Mariagiovanna
Cespedes-Acuña, Carlos L.
Rijo, Patricia
Palmitessa, Maurizio Antonio
Di Luccia, Aldo
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 65 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland