Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 118 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of edible films based on sodium alginate cross-linked lactoferrin-ergothioneine compounds: Unraveling molecular interactions
 
 
Titel: Preparation and characterization of edible films based on sodium alginate cross-linked lactoferrin-ergothioneine compounds: Unraveling molecular interactions
Auteur: Jiang, Hongyu
Gong, Haonan
Li, Wang
Chen, Yingxi
Dai, Yiwei
Zhang, Yujiao
Zhu, Beiwei
Zhang, Sufang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 65 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 118 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland