Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Key enzymes, physicochemical properties and volatile compounds in garlic (Allium sativum L.) cloves at different storage temperatures
 
 
Titel: Key enzymes, physicochemical properties and volatile compounds in garlic (Allium sativum L.) cloves at different storage temperatures
Auteur: Wang, Bingjie
Jiang, Pengfei
Zhang, Lihua
Wang, Zhaogai
Zong, Wei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland