Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 91 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Interfacial composition on the mechanical properties, microstructure and digestion of emulsion-filled whey protein gels: Effect of soy and whey protein ratios
 
 
Titel: Interfacial composition on the mechanical properties, microstructure and digestion of emulsion-filled whey protein gels: Effect of soy and whey protein ratios
Auteur: Yeboah, Georgina Benewaa
Wang, Sen
Wu, Wei
Zhang, Haowei
Donkor, Prince Ofori
Wu, Juan
Cheng, Yu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 91 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland