Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Impact of enzymatic extruded brown rice flour on wheat-based dough properties and bread quality
 
 
Titel: Impact of enzymatic extruded brown rice flour on wheat-based dough properties and bread quality
Auteur: Chen, Ling
Zhang, Xiaoxia
Wang, Meng
Wang, Risi
Lin, Suyun
Shi, Yankun
Xu, Xianghong
Qin, Tianyu
Xiao, Jianhui
Li, Dongming
Zeng, Zicong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland