Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing antioxidant activity and functional benefits of kiwi ice wine via freeze concentration techniques and apple pomace freeze-dried powder
 
 
Titel: Enhancing antioxidant activity and functional benefits of kiwi ice wine via freeze concentration techniques and apple pomace freeze-dried powder
Auteur: Li, Shiqi
Li, Guolong
Chen, Zilin
Cui, Lu
Wang, Zhouli
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland