Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Effects of drying methods on the active ingredient content and biological activities of pomegranate peels: An investigation of the potential mechanism of polyphenols as antifungal agents
 
 
Titel: Effects of drying methods on the active ingredient content and biological activities of pomegranate peels: An investigation of the potential mechanism of polyphenols as antifungal agents
Auteur: Wu, Jinyu
Wang, Xinru
Jiang, Rundong
Zhang, Genlin
Dang, Yanyan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland