Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 153 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effects of partially purified transglutaminase from Asian seabass liver and plant protein isolates on gelation, cross-linking, molecular interactions and rheological properties of sardine surimi proteins
 
 
Titel: Synergistic effects of partially purified transglutaminase from Asian seabass liver and plant protein isolates on gelation, cross-linking, molecular interactions and rheological properties of sardine surimi proteins
Auteur: Gautam, Akanksha R
Benjakul, Soottawat
Patil, Umesh
Reddy Surasani, Vijay Kumar
Nuthong, Pornpot
Singh, Avtar
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 153 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland