Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 133 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Production, characterization and bio-functional properties of multi-functional peptides from fermented plant-based foods: A review
 
 
Titel: Production, characterization and bio-functional properties of multi-functional peptides from fermented plant-based foods: A review
Auteur: Bhuva, Brijesh
Gawai, Kunal M.
Singh, Brij Pal
Sarkar, Preetam
Hassan, Md Zakir
Kovaleva, Elena G.
Hati, Subrota
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 133 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland