Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 130 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of soybean peptides enriched with characteristic amino acids by different enzymatic processes and their protective effects on alcoholic HepG2 cell injury
 
 
Titel: Preparation of soybean peptides enriched with characteristic amino acids by different enzymatic processes and their protective effects on alcoholic HepG2 cell injury
Auteur: Yu, Shengjuan
Liu, Wanlu
Dai, Shuang
Li, Kexin
An, Jiulong
Zhang, Mingzhen
Liu, Xinqi
Li, He
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 130 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland