Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 109 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Metabolomics and flavor diversity of Viognier wines co-fermented with Saccharomyces cerevisiae from different sources of Metschnikowia pulcherrima strains
 
 
Titel: Metabolomics and flavor diversity of Viognier wines co-fermented with Saccharomyces cerevisiae from different sources of Metschnikowia pulcherrima strains
Auteur: Bai, Xi
Gao, Hengfang
Lan, Mingzhu
Wang, Jun
Dong, Zhigang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 109 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland