Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 107 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Maximizing quality in dried tomatoes: Evaluating the effects of immersion pretreatments on physicochemical attributes, antioxidant capacity, and microbial load
 
 
Titel: Maximizing quality in dried tomatoes: Evaluating the effects of immersion pretreatments on physicochemical attributes, antioxidant capacity, and microbial load
Auteur: Hasan, M.M. Mahdi
Ara, Rowshon
Sayem, A.S.M.
Alam, Mahabub
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 107 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland