Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 166 gevonden artikelen
 
 
  Lipidomics reveals relationship between lipid changes and the development of volatile flavor compounds in Chinese bacon during cyclic temperature smoking
 
 
Titel: Lipidomics reveals relationship between lipid changes and the development of volatile flavor compounds in Chinese bacon during cyclic temperature smoking
Auteur: Hu, Ziyi
Qu, Zhaoxia
He, Enqi
Zou, Huiyu
Li, Zixin
Zhou, Lei
Lou, Aihua
Liu, Yan
Fu, Haohua
Luo, Jie
Quan, Wei
Shen, Qingwu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 166 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland