Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 90 van 246 gevonden artikelen
 
 
  Formation of off-flavor from cattle hooves during heat treatment and application of proteolysis/glycation method to remove the off-flavor
 
 
Titel: Formation of off-flavor from cattle hooves during heat treatment and application of proteolysis/glycation method to remove the off-flavor
Auteur: Zhang, Xiule
Fan, Xia
Wang, Hui
Zhang, Ting
Zhao, Di
Ye, Keping
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 63 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 90 van 246 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland