Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 226 van 246 gevonden artikelen
 
 
  The biochemical and antioxidant capacities comparative analysis of pre- and post-processing traditional Chinese garlic products by metabolomics
 
 
Titel: The biochemical and antioxidant capacities comparative analysis of pre- and post-processing traditional Chinese garlic products by metabolomics
Auteur: Wang, Yuwei
Wei, Shujin
Wang, Le
Ye, Ying
Yin, Wei
Yao, Shumin
Liang, Jian
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 63 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 226 van 246 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland