Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 212 van 246 gevonden artikelen
 
 
  Solid-state fermentation as a pre-treatment method for the extraction of bioactive compounds from pomegranate (Punica granatum L.) and jatobá peel (Hymenaea courbaril L.)
 
 
Titel: Solid-state fermentation as a pre-treatment method for the extraction of bioactive compounds from pomegranate (Punica granatum L.) and jatobá peel (Hymenaea courbaril L.)
Auteur: de Almeida Soares, Larissa
Germano, Amanda Tavares
Vitali, Luciano
Mazzuti, Simone
Lins de Aquino Santana, Luciana Cristina
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 63 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 212 van 246 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland