Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 203 van 246 gevonden artikelen
 
 
  Seasonal variations in physicochemical properties, volatile compounds, and microbial community structure of Dajiang fermented using a semi-controlled method
 
 
Titel: Seasonal variations in physicochemical properties, volatile compounds, and microbial community structure of Dajiang fermented using a semi-controlled method
Auteur: Zhang, Xiaojing
Xiao, Qiqi
Wang, Xin
Zhang, Zhehao
Guo, Tao
Wang, Bin
Xu, Yanshun
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 63 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 203 van 246 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland