Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 132 van 246 gevonden artikelen
 
 
  Investigating the application of multiple-stage fermented glutinous rice procedure in dough preparation for Chinese steamed bread
 
 
Titel: Investigating the application of multiple-stage fermented glutinous rice procedure in dough preparation for Chinese steamed bread
Auteur: Li, Jia-Xuan
Shang, Jia-Xuan
Qin, Feng-Ping
Guo, Xiao-Na
Zhu, Ke-Xue
Xing, Jun-Jie
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 63 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 132 van 246 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland