Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the effects of different processing methods on the quality of pear paste: Color, polyphenol compounds and antioxidant property
 
 
Titel: Comparison of the effects of different processing methods on the quality of pear paste: Color, polyphenol compounds and antioxidant property
Auteur: Wang, Daqin
Ni, Yang
Li, Jinwei
Duan, Zhenhua
Fan, Liuping
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland