Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of free and encapsulated cinnamon and clove essential oils for enhancing fresh sausage quality: A natural substitute for synthetic preservatives
 
 
Titel: Characterization of free and encapsulated cinnamon and clove essential oils for enhancing fresh sausage quality: A natural substitute for synthetic preservatives
Auteur: Sirena, Janier Teresinha
Magro, Jacir Dal
Junges, Alexander
Steffens, Clarice
Cansian, Rogério Luis
Paroul, Natalia
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland