Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 477 van 500 gevonden artikelen
 
 
  The use of a specific glutathione-rich inactivated yeast to protect organic Catarratto grape must and wine from oxidation in the pre-fermentative phase
 
 
Titel: The use of a specific glutathione-rich inactivated yeast to protect organic Catarratto grape must and wine from oxidation in the pre-fermentative phase
Auteur: Viola, Enrico
Naselli, Vincenzo
Prestianni, Rosario
Matraxia, Michele
Pirrone, Antonino
Craparo, Valentina
Seminerio, Venera
Vagnoli, Paola
Porrello, Antonella
Badalamenti, Natale
Maggio, Antonella
Settanni, Luca
Moschetti, Giancarlo
Francesca, Nicola
Alfonzo, Antonio
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 477 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland