Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 466 van 500 gevonden artikelen
 
 
  The potential of lactic acid bacteria in fermented herbs-derived food products
 
 
Titel: The potential of lactic acid bacteria in fermented herbs-derived food products
Auteur: Shi, Haisu
Zhao, Yulian
Wang, Weiming
Zhou, Yan
Liang, Yuqing
Wu, Rina
Wu, Junrui
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 466 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland