Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 456 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Tenderization of giant squid (Dosidicus gigas) meat pretreated with pulsed electric field and Asian seabass trypsin with the aid of vacuum impregnation
 
 
Titel: Tenderization of giant squid (Dosidicus gigas) meat pretreated with pulsed electric field and Asian seabass trypsin with the aid of vacuum impregnation
Auteur: Patil, Umesh
Palamae, Suriya
Zhang, Bin
Hong, Hui
Ma, Lukai
Benjakul, Soottawat
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 456 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland