Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 440 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Structural and functional assessment of keratin extracted from chicken feathers using microwave-assisted l-cysteine method
 
 
Titel: Structural and functional assessment of keratin extracted from chicken feathers using microwave-assisted l-cysteine method
Auteur: Wang, Ziyuan
Lu, Baosheng
Xiao, Nan
Guo, Shanguang
Liu, Chunhong
Ai, Minmin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 440 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland