Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 401 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Promising ingredients used for kimchi fermentation: Effects of cordyceps militaris fermentation products on the over-acidification and quality of kimchi
 
 
Titel: Promising ingredients used for kimchi fermentation: Effects of cordyceps militaris fermentation products on the over-acidification and quality of kimchi
Auteur: Chen, Tiejun
Jiao, Dejian
Wang, Zhe
Piao, Meizi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 401 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland