Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 378 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, volatiles, non-volatiles, and microbial dynamics in dried versus traditional fresh red pepper paste fermentation: A comparative study
 
 
Titel: Physicochemical, volatiles, non-volatiles, and microbial dynamics in dried versus traditional fresh red pepper paste fermentation: A comparative study
Auteur: Zhao, Chi
Yang, Qian
Dong, Ling
Zhang, Fengju
Zhang, Suyi
Zuo, Yong
Li, Zhihua
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 378 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland