Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 368 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Particle size reduction influences starch and protein functionality, and nutritional quality of stone milled whole wheat flour from hard red spring wheat
 
 
Titel: Particle size reduction influences starch and protein functionality, and nutritional quality of stone milled whole wheat flour from hard red spring wheat
Auteur: Islam, Md Ahmadul
Kulathunga, Jayani
Ray, Amrita
Ohm, Jae-Bom
Islam, Shahidul
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 368 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland