Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 336 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Microbial succession and flavor impact during natural fermentation of Tartary buckwheat sourdough
 
 
Titel: Microbial succession and flavor impact during natural fermentation of Tartary buckwheat sourdough
Auteur: Wang, Xiaojie
Jin, Wanjuan
Yu, Ling
Zhou, Xiaoli
Wang, Minglong
Zhou, Yiming
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 336 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland