Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 325 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Mechanistic insights into soy sauce flavor enhancement via Co-culture of Limosilactobacillus fermentum and Zygosaccharomyces rouxii
 
 
Titel: Mechanistic insights into soy sauce flavor enhancement via Co-culture of Limosilactobacillus fermentum and Zygosaccharomyces rouxii
Auteur: Feng, Yongyu
Wu, Weiyu
Huang, Mingtao
Su, Guowan
Zhao, Mouming
Feng, Yunzi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 325 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland