Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 311 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Lamellar structure changes in rice starch during α-amylase hydrolysis: Effect of starch granule surface and channel proteins
 
 
Titel: Lamellar structure changes in rice starch during α-amylase hydrolysis: Effect of starch granule surface and channel proteins
Auteur: Liu, Xiaoning
Xu, Zekun
Liu, Xingxun
Zhang, Chuangchuang
Ma, Mengting
Sui, Zhongquan
Corke, Harold
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 311 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland